Welkom!


Gezond bewegen, dat willen we allemaal wel! Maar wat houdt dat precies in? Ontspanning? Een goede houding? Afwezigheid van klachten als rugpijn, tendinitis?


Alexander Techniek biedt u een originele benadering voor het probleem, en is voor chronische rugpijn een oplossing die wetenschappelijk bewezen is. (BMJ)
Toch is Alexander Techniek geen therapie. Het is een manier om jezelf te herontdekken door onder manuele begeleiding na te denken over je reactie op alledaagse stimuli. Het wordt ook onderwezen aan conservatoria en theaterscholen: de combinatie van speeltechniek, présence, en het intelligent omgaan mét en voorkómen van blessures is daar immers dagelijkse kost. 

Tenslotte heeft Alexander Techniek ook zijn plaats verworven als methode voor zelfontwikkeling: het idee van de eenheid van lichaam en geest wordt door velen beleden, maar dat gaat zelden verder dan 'stress heeft invloed op mijn welzijn'. Met Alexander Techniek leert u ontdekken hoe vér denken en doen verweven zijn met elkaar. Tot binnenkort!

                                                                           Nancy Di Giovanni


Vraag en antwoord

Ik wil graag een afspraak maken